Středoškolský atletický pohár

Středoškolský atletický pohár
19. 09. 2017
Na Středoškolském atletickém poháru, který se konal v úterý 19. září ...


Na Středoškolském atletickém poháru, který se konal v úterý 19. září, vybojovaly týmy SZeŠ jak v kategorii dorostenců, tak dorostenek shodně pátá místa.

Chlapecký tým ve složení Matěj Baloun, Lukáš Borl, Michal Bureš, Ondřej Čihák, Jiří Martinovič, Leoš Matyáš, Jiří Pém, Jan Vavřík, Václav Vender a Radek Vostřel nasbíral celkem 6139 bodů, z čehož největší úspěchy zaznamenal Lukáš Borl (2.A), který v běhu na sto metrů s výkonem 12,1 dosáhl na druhé místo a Radek Vostřel (1.A), který skončil rovněž na druhém místě v běhu na 1500 metrů s časem 4:45,9. Velmi pěkných výkonů dosáhl také Michal Bureš (3.CH), který skončil čtvrtý ve skoku do výšky (1,65 m) a pátý ve skoku do dálky (5,23 m).

Dívčí tým ve složení Adéla Bendlová, Adéla Bestajovská, Kristýna Fialová, Eliška Knotková, Nikola Křečková, Nella Křenková, Marie Polcarová, Michaela Schejbalová, Adéla Svatošová, Michaela Trnobranská a Petra Vostatková nasbíral celkem 3780 bodů. V běhu na 60 metrů obsadila Michaela Trnobranská (3.CH) krásné třetí místo s časem 9,3, místo čtvrté s časem jen o desetinu horším pak Adéla Bendlová (1.CH). Ta bodovala zároveň i ve skoku do výšky, kde se shodně s Petrou Vostatkovou (4.A) umístila na místě třetím s výkonem 1,26 m. Velmi solidní výkon předvedla také Kristýna Fialová (3.CH), která vrhla koulí 7,9 m a skončila tak na šestém místě.


Celkové výsledky a výkony všech zúčastněných si můžete prohlédnout na //online.atletika.cz/vysledky/31616

Středoškolský atletický pohár